lørdag 4. juli 2020

Uten vesentlige feil eller mangler

Uten vesentlige feil eller mangler

av Linda Skomakerstuen 
Linda Skomakerstuen er for meg et nytt bekjentskap og jeg kom over denne boka da jeg leste om bibliotekets bokanbefalinger.
Og det ble et veldig hyggelig møte!

Forlaget sier om boka:

En død småbyjordmor. En forsvunnet leieboer. Og en bikkje til besvær.

Elvira er revisor og skjønner ikke helt vitsen med andre mennesker. Når hun ikke sitter nedsunket i kalkyler og regneark, holder hun omgivelsene på trygg avstand fra den hvitmalte stua si i enden av Lille Trappegata.
  
Slik kunne det fortsatt, men en dag skjer det noe. Den pensjonerte jordmoren som bor i nabohuset dør, og kvinnen som leier stua på toppen av heia forsvinner på mystisk vis. Elvira er overbevist om at noen i den lille sørlandsbyen ruger på en mørk hemmelighet.
    
Med skarpt revisorblikk og jordmorens innpåslitne hund på slep tar hun saken i egne hender. Motvillig blir hun nødt til å snakke med menneskene rundt seg, som kanskje ikke er så ille likevel. Og når Elvira minst venter det, dukker den velstående mannen fra Engholmen opp, på herregården som inntil nylig har stått tom i årevis.


Jeg likte boka veldig godt fordi:

Dette er en ordentlig feelgood-bok som passer perfekt til late sommerdager, som kan leses hvor som helst og når som helst.
Du trenger ikke tenke så mye selv, men bare flyte med i historien om Elvira og hennes skjeve blikk på omverdenen.
Den er morsomt skrevet, språket er lett og friskt og hele boka har èn tidlinje, noe som gjøre det enkelt å følge med.
Det er en underholdene roman, lun og humoristisk, og i tillegg får du en dæsj romantikk også.

Dette er Linda Skomakerstuens første bok og hun treffer sjangeren veldig godt på første forsøk!  Dette er en bok uten vesentlige feil eller mangler!

Håper du fikk lyst å lese boka! God fornøyelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

BLOD ER TYKKERE ENN VANN

  av Espen Skjerven, 2021. Dette er forfatterens andre krimroman i serien om politietterforskeren Tom Grayston. Krimdebuten Slakt fra 2019 k...