onsdag 22. juli 2020

Bak lukkede dører

Bak lukkede dører
av B.A. Paris

En psykologisk thriller om et forhold der ikke alt er slik det ser ut på overflaten...
 
Har du lyst å lese en psykologisk thriller? Velg denne:

Gyldendal sier om boka:

"Grace og Jack er tilsynelatende det perfekte ektepar. Jack er en flott, rik og vellykket advokat. Grace er vakker og ofrer sin egen karriere for å stelle hjemme i et nydelig, stort hus. De er paret som har alt.

Det er bare ett problem, Jack og Grace er sammen hele tiden. Noen kaller det ekte kjærlighet, men enkelte av damene i nabolaget synes det er merkelig at Jack alltid er med når de inviterer Grace til lunsj eller andre ting..."

Puh...

Denne boka likte jeg veldig godt fordi:

Det er en lettlest og veldig spennende psykologisk krim som grep meg fra første kapittel og som holdt på oppmerksomheten min gjennom hele boka.

Boka har nerve og spenning helt inn til det siste og lenge drømte jeg om den optimale hevnen, så engasjert ble jeg! Og mot slutten av boka ante jeg (gode) "ugler i mosen"! Historien er sterk, tidvis vond og fengslende. Bak lukkende dører er en god psykologisk thriller!

Har du lyst å lese en gripende historie, så kan denne være noe for deg! 
Bare å glede deg! (eller grue deg, alt ettersom!)

God fornøyelse!

2 kommentarer:

  1. Begynte på den for lenge siden, men la den unna.Men når du Inger skriver om den får jeg lyst til å begynne på den igjen :)

    SvarSlett
  2. Så hyggelig! Fint at du vil gi den en sjanse til! Håper du vil like den!
    Smil fra Inger.

    SvarSlett

Reisen til Idle Hour

  av Ellen Vahr  Dette er første boka i en planlagt triologi om Thea.  Idle Hour-triologien (Boken er tidligere utgitt under tittelen "...