lørdag 23. november 2019

KJÆRLIGHET FOR VOKSNE

av Anna Ekberg
(Anna Ekberg = forfatterparet Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich)

Dette handler boka om:

Leonora og Christian Holm lever tilsynelatende det perfekte liv og har et godt ekteskap. De bor i et flott hus med utsikt over Vejlefjord og sønnen deres er nettopp erklært frisk etter mange års sykdom.
Så oppdager Leonora at Christian har et forhold på si med en ung kvinne, som heter Zenia. (De er kollegaer.)
Det snur opp ned på hvordan hun ser på Christian, på seg selv og livet deres sammen. Leonora innser at hun risikerer å bli forlatt, noe hun bestemmer seg for ikke skal skje! Uansett hvilke midler hun må ta i bruk!

Jeg likte boka veldig godt fordi:

Bokas første kapittel starter med en dramatisk scene, og fanget min oppmerksomhet fra første side!
Det er en roman om ekteskap og utroskap, om hvem som ofrer mest i forholdet og om vinnere og tapere. Den inneholder lidenskap, sterke følelser, sex og mord! 

Etter første kapittel flater spenningen litt ut, men bygger seg sakte men sikkert opp til å bli så spennende at jeg knapt kunne puste de siste 100 sidene.
Historien blir gjenfortalt av den pensjonerte politimannen Holger. Josefine, Holgers datter, har aldri vist noe særlig interesse for farens arbeid i politiet, men denne historien fanger interessen hennes.

Håper du får lyst til å lese boka! Ikke la deg lure av bokas forside - dette er ingen søt og uskyldig historie. Dette er krim med et skarpt og fantasifull plott! Puh!

Glad hilsen, Inger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Der hvite liljer vokser

  av Jorid Mathiassen (2022)    Dette er en varm, vakker og dramatisk fortelling, fra to ulike tidsepoker - om livslang kjærlighet og brutal...