torsdag 5. september 2019

100 umistelige ting av Lucy Dillon

100 umistelige ting

av Lucy Dillon
 
Dette er litt av historien:
Hovedpersonen Gina har vært gjennom en tøff tid. Etter en sykdomsperiode og skilsmissen fra Stuart skal hun flytte til en mindre leilighet og alle tingene hun satte sånn pris på tidligere passer ikke lenger der hun bor nå. 
Gina ønsker seg en ny start i livet. Hun bestemmer seg for å forenkle livet sitt ved å gi bort alt hun eier, bortsett fra 100 ting som betyr noe spesielt for henne.

Det skal bli den nye starten hun lengter etter.

Men å starte på nytt er vanskeligere enn hun tror.
For så snart hun gir bort noe, ser hun at noe nytt dukker opp.  Og det tar det ikke lang tid før hun blir forelsket igjen. Hun oppdager at når man har mistet nesten alt, så forstår du hva som er viktig. Men spørsmålet er om det noen gang er det du forventer? 

Jeg anbefaler deg boka fordi:
100 umistelige ting er en bok som handler om hva det betyr å endelig kunne leve fullt og helt, her og nå. Det er en varm og oppmuntrende feelgood-roman om å gjøre en omstart i livet, og er en historie som kan røre deg til tårer. (Jeg satt med klump i halsen da boka var slutt)
Den er tankevekkende, romantisk og bittersøt. Og historien levde videre etter at siste side var lest. Det er for meg et godt kjennetegn på en god bok.


Håper du vil ha like stor glede av å lese dem som meg, om du velger deg denne boka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bente blir Bente

  av Dora Thorhalsdottir (2020) Bente er 49 år, er gift og har 2 voksne sønner. Hun er lei av jobben, mannen, sønnene, livet og seg selv. Sj...