lørdag 1. mai 2021

De andre

 av C.J.Tudor

Leseeksemplar fra forlaget

Først; Se på det omslaget! Vakkert og skremmende på en gang! 

Dette er en psykologisk thriller, skremmende god...

Forlaget skriver om boka:

Han kjører hjemover, blir liggende bak en rusten gammel bil. Så oppdager han et lite ansikt i bakvinduet. Munnen mimer ordet pappa. Det er hans fem år gamle datter, Izzy. Gabe ser henne aldri igjen.

Tre år senere kjører han dag og natt opp og ned motorveien på leting etter bilen som forsvant med datteren hans. Håpet om å finne henne igjen nekter han å gi opp, selv om alle andre mener at hun må være død.

Fran og datteren hennes, Alice, tilbakelegger også noen kilometer på motorveien. Men ikke på leting. På flukt. Prøver å ligge et steg foran de som vil dem vondt.

For Fran kjenner til sannheten. Hun vet hva som hendte med Gabes datter. Hun vet hvem som er ansvarlig. Og hun vet hva de vil gjøre med henne og Alice hvis de finner dem.


Denne boka likte jeg godt:

  • Plottet driver deg fremover, og gjør det vanskelig å legge boka fra seg..
  • Det handler om en pappa som leter etter sin savnede datter, det er en fortelling om tap, der ingenting er som det synes...
  • Det er en sammensatt og kompleks fortelling, som er godt sammensatt
  • Og det er en fortelling om rettferdighet og hevn, og mørket som skjuler seg bak hverdagslivet...
En fars desperate søken etter barnet sitt...

God leseopplevelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bente blir Bente

  av Dora Thorhalsdottir (2020) Bente er 49 år, er gift og har 2 voksne sønner. Hun er lei av jobben, mannen, sønnene, livet og seg selv. Sj...