tirsdag 24. november 2020

Ikke bare til jul...

 ...er en lettlest og fornøyelig bok!

Forlaget sier om boka:

Charlie hater julen. Singel, midlertidig hjemløs og med en mild hjernerystelse ser hun at årets jul blir en av de verste. Kjæresten har forlatt henne. Moren har reist utenlands med sin nyeste ektemann. Charlies plan om en alenejul i London gikk fløyten da en gasslekkasje gjorde leiligheten ubeboelig. Så ringer telefonen. 

Kusinen Jez skal til Grønland i julen, for å møte en dame hun har truffet på nett. Kan Charlie passe på kennelen hennes? Der bor det en umake forsamling: en gravid Beagle, en døv Grand Danois og liten spisshund med stort ego. Charlie er en byjente, hun er ikke vant til hunder og trenger hjelp. 

Den lokale veterinæren må stadig trå til. Men hvorfor er han så irriterende? Har han noe å skjule? Livet på landet ble helt annerledes enn Charlie hadde tenkt og julen ble mye bedre enn sitt rykte.

Denne boka likte jeg veldig godt fordi:

Det er rett og slett en varm, fornøyelig, humoristisk og koselig feelgood-bok - der du bare kan flyte med og kose deg. Du trenger ikke tenke sjøl, bare bli med inne i historien!

Denne boka fryda jeg meg over, og leste den ut på 3 dager. Klarte nesten ikke å legge den fra meg!

En koselig førjulsbok!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bente blir Bente

  av Dora Thorhalsdottir (2020) Bente er 49 år, er gift og har 2 voksne sønner. Hun er lei av jobben, mannen, sønnene, livet og seg selv. Sj...