sĂžndag 7. juni 2020

Djevelens yngel

Djevelens yngel
av Myriam H. Bjerkli

Bok nummer 3 i Kodal triologien! 📕❤

En spennende bok, med dynamikk, og med en overraskende vending mot slutten! Puh!

Dette sier forlaget om historien:

Ni Ă„r gamle Eivind blir kidnappet av en kvinne midt i Sandefjord sentrum, samme dag som 17 Ă„r gamle Tobias forsvinner under en sykkeltur i Kodal.
 PolitifĂžrstebetjent HĂ„kon Haakonsen fokuserer fĂžrst og fremst pĂ„ Eivinds forsvinning. Hvem vil kidnappe en ni Ă„r gammel gutt?

Da han etter hvert fÄr mistanke om at kidnapperen er guttens
halvsÞster, Mari, som forsvant for mange Är siden, blir det enda mer uforstÄelig. Hvorfor har hun kommet tilbake og tatt med seg lillebroren sin?

Da sykkelen til Tobias blir funnet, skjÞnner HÄkon at heller ikke Tobias har forsvunnet frivillig. Noe har skjedd ham, men det finnes ingen spor. Midt i kaoset fÄr HÄkon ogsÄ en drapssak i hendene.
Har de tre sakene noen sammenheng?

Jeg likte boka veldig godt fordi:

Dette er en veldig spennende historie! Den kan leses frittstĂ„ende, men starten er fortsettelsen fra bok nr 1, Lille Linerle. Etter 30 sider kobles Stella og Marius fra bok nr 2 til historien. Og overgangen er sĂžmlĂžs! Herlig! Godt skrevet av Myriam Bjerkli!

Det er spenning fra fĂžrste til siste side, det er et godt driv i sprĂ„ket og kapitlene er korte! Raske kapitler med mange avsnitt gjĂžr det lett Ă„ lese! Jeg opplevde ikke boka som sĂ„ smertefull som Lille Linerle eller Stella Polaris, med unntak fra en scene pĂ„ slutten. Historien er fĂžrst og fremst veldig spennende, og pĂ„ slutten glemte jeg Ă„ puste! Puh!

Jeg hÄper du vil lese boka til Myriam! Den fortjener Ä bli lest.

Kodal-trilogien bestÄr av: Lille linerle - Stella Polaris - Djevelens yngel.

Hver bok kan leses frittstĂ„ende, men du vil mĂžte de samme menneskene i ulike roller gjennom bĂžkene. 
(Du kan lese om Stella Polaris her i bloggen min.) 
 
Ps: Jeg fikk et veldig nĂŠrt forhold til politimannen HĂ„kon i boka, og lurer pĂ„ hvordan det gikk med han etter at siste side var lest... 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Der hvite liljer vokser

  av Jorid Mathiassen (2022)    Dette er en varm, vakker og dramatisk fortelling, fra to ulike tidsepoker - om livslang kjĂŠrlighet og brutal...