tirsdag 8. november 2022

SLAKT

 av Espen Skjerven 

Dette er en krim med stort tempo, et godt plott, spennende historie og er velskrevet og engasjerende!

Forlaget omtaler historien slik: 

Investor Erik Hoff kjemper for sin uskyld i en brutal dobbeldrapssak i Sandnes. Når politibetjentene Tom Grayston og Dagny Stokka undersøker nye tips i saken, vikles de inn i en mørk underverden av prostitusjon, overgrep og grov menneskehandel. Sannhet og tillit settes på prøve, og grensen mellom skyld og uskyld viskes ut. 

Slakt er Skjervens debut som forfatter og er første bok i en krimserie om Tom Grayston.

Historien er realistisk og blir etter hvert ulidelig spennende. Den tar noen uventede vendinger og det kommer noen sjokkerende avsløringer utover i boka.  Det er vondt å vite at dette kan være virkeligheten. Karakterene er godt beskrevet og det er lett å danne seg et bilde av hvem de er, både i personlighet og væremåte.

Handlingen er lagt til Sandnes og Stavanger. Vi blir godt kjent med politimannen Greyston. Han er 37 år, sporty anlagt, skilt og har 2 barn.  Barna bor sammen med mammaen sin i Oslo. Savnet etter barna er stort og han er svært knyttet til familien sin.  Tom Greyston er politimannen som kan gå sine egne veier og han har en sterk rettferighetsans.

Bok nummer 2 heter "Blod er tykkere enn vann" og den må leses med engang! For hvordan går det videre med Tom Greyston??Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Der hvite liljer vokser

  av Jorid Mathiassen (2022)    Dette er en varm, vakker og dramatisk fortelling, fra to ulike tidsepoker - om livslang kjærlighet og brutal...