lørdag 18. juni 2022

Den store kjærligheten

 av Eli Åhman Owets

Dette er en  nyt-og-flyt bok der du ikke trenger å tenke særlig mye, men bare la deg drive med gjennom kjærlighetshistorien. 

Boka er tidvis veldig godt sukret, og forutsigbar, men pytt pytt!  Hva  gjør vel det når vi heier på kjærligheten?

Dette er fin strand-lektyre! God lesestund!

Forlaget beskriver boka som en sjarmerende historie om savn og kjærlighet: 

"Malin har alt en kan ønske seg, men hun er likevel ulykkelig. Ekteskapet hennes har blitt rutinepreget, og hun savner nærhet og noen å prate med. Ukens høydepunkt er når bokbussen kommer til byen. Da baker hun søtkake og flykter inn i romanenes verden.

Erik har nylig flyttet fra Stockholm til idylliske Roslagen etter å ha havnet ved et veiskille i livet. Han fyller tiden med å pusse opp et torp og lese bøker. I en lånebok finner han tilfeldigvis noen sider revet ut fra en notatblokk. De håndskrevne ordene om lyst og lengsel gjør ham nysgjerrig. Hvem er kvinnen som har skrevet dem?

Slik begynner en anonym brevveksling, via bokbussen. Sakte vokser et vennskap frem, og det varer ikke lenge før sterkere følelser tar over mellom to mennesker som våge å åpne seg for hverandre. Men kan en virkelig falle for noen en bare har brevvekslet med? Og hvordan vet en om det riktig å risikere alt for å følge følelsene sine?"Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bente blir Bente

  av Dora Thorhalsdottir (2020) Bente er 49 år, er gift og har 2 voksne sønner. Hun er lei av jobben, mannen, sønnene, livet og seg selv. Sj...