søndag 20. juni 2021

Fly, sommerfugl


 av Annicken Day

Gratis leseeksemplar fra forlaget. 

Boka handler om Maya, som er en ambisiøs og hardtarbeidende businesskvinne i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av mannssjåvinistiske ledere. 

Hun blir sendt til øya Kaua’i på Hawaii for å holde et innlegg på en konferanse. Her blir hun nødt til å ta et valg som kan sette hele hennes karriere på spill.

På Kaua'i opplever Maya det rolige øylivet for første gang, og hun møter mennesker som åpner øynene for andre måter å tenke på. Da begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys.

Maya må etter hvert hjem igjen til New York og forretningslivet. 

Klarer hun å leve etter sine nye livsfilosofier og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om?


Dette er en frisk og underholdende roman, som også kan gi deg litt inspirasjon til å se på ditt eget liv med nye øyne. Hvilke verdier setter du høyest i ditt eget liv?

Dette er en "page-turner" av en bok - passer perfekt som reisefølge i sommer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bente blir Bente

  av Dora Thorhalsdottir (2020) Bente er 49 år, er gift og har 2 voksne sønner. Hun er lei av jobben, mannen, sønnene, livet og seg selv. Sj...